WACHTWOORD VERGETEN?

*

OneWay en Round-Trips van containers

Goederen welke in containers zitten zijn in veel gevallen reeds verhandeld en dienen zo snel en betrouwbaar mogelijk op de plaats van bestemming te komen.

V.V.T Europa verzorgt voor haar klanten het transport van containers van en naar zeehavens in geheel Europa. Door het uitgebreide netwerk van V.V.T Europa is zij in staat grote hoeveelheden containers in korte tijd op plaats van bestemming te krijgen. Bij dit transport adviseren wij onze klanten om gebruik te maken van de vele inland terminals met weg, water en spoor aansluiting om de containers op deze manier op one-way basis op de plaats van bestemming te krijgen, dit om kosten en lege kilometers te besparen. Hiernaast is V.V.T. Europa altijd op zoek naar klanten die import en export kunnen en willen combineren.

Het logistieke proces is complex en veelomvattend. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan via onze website of bel +31 (0) 418 644 660.

TOP